Ajuda als estudiants

Des de la Facultat d’Educació i el Màster de Formació del Professorat de la UIB a la Seu Universitària d’Eivissa i Formentera han organitzat una iniciativa solidària per a la interacció amb alumnes d’Educació Infantil, Primària, i Secundària de les Illes Balears. Es tracta de sessions de 30 minuts amb un/a alumne/a de la UIB.


Per a participar, heu d’emplenar el formulari. S’assignarà un alumne de la UIB que es posarà en contacte per tal de fer la primera sessió amb el/la vostre/a fill/a. La proposta és l’ús de Google Hangouts, per la qual cosa només haureu d’accedir des del link que us facilitarà un dels nostres estudiants.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeNGwqgqZxxYWZ_ScJazEDJ6O1L3Gh6UVN7voyq1RnHelm4dA/viewform

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aneu a la barra d'eines