Acció global pel Clima

Des del Programa de centres ecoambientals us convidam a participar en la convocatòria d’aquest divendres, 24 d’abril, que amb el lema Acció global pel Clima preten recordar que, a més de l’estat d’emergència sanitària en la què ens trobam, continuam en estat d’emergència climàtica, i és necessari reivindicar una volta que posi en el centre el medi ambient i les persones, i tengui en compte criteris de justícia social i climàtica.

Convoquen aquesta acció global centenars d’organitzacions sota el paraigua de Fridays for Future, 2020 Rebelión por el Clima y Alianza por el Clima. 
ESenRED, la xarxa estatal de xarxes de centres educatius sostenibles no universitaris promoguts per iniciativa d’administracions públiques, en la qual està integrada el Programa de centres ecoambientals del Govern de les Illes Balears, s’adhereix a la convocatòria.
 
Trobareu més informació a la darrera entrada del blog de centres ecoambientals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>