Xerrada del gerent de Trazos Man per a Màrqueting i Publicitat

 

El passat divendres l’alumnat i professorat del cicle superior de Màrqueting i Publicitat vàrem tenir la visita d’Alejandro Matilla, gerent de l’empresa de moda per home Trazos Man.

N’Alejandro, segona generació, va explicar els inicis de la seva empresa, la moltíssima feina que varen fer els seus pares fins a arribar a tenir les 6 tendes que tenen a dia d’avui i les seves circumstàncies personals i professionals, cosa què va donar un caràcter més íntim i personal a la xerrada, el què és molt d’agrair.

Seguidament va explicar la seva estratègia de màrqueting, tant de captació, per portal clients a la seva botiga, la publicitat que fa, a on la fa, com la fa, el repte de portar turistes a la seva tenda (que té marques molt exclusives i amb un nivell de preu alt), com es relaciona amb ells, les qualitats que han de tenir els venedors de productes d’aquest tipus i moltes coses més. L’alumnat va estar molt satisfet amb la seva xerrada i amb poder apropar-se un poc més al “món de veritat” que hi existeix fora de les aules.