Inici de pràctiques dels estudiants d’Erasmus

 

Els nostres alumnes del cicle formatiu de Grau Mitjà d’Activitats Comercials, comencen l’Erasmus a Catània, Sicília (Itàlia), on posaran en pràctica el que han après als diferents mòduls. A l’empresa on estan, Webidoo, aprendran tècniques de màrqueting digital. Gràcies a aquest programa d’Erasmus+, ofert per l’IES sa Blanca Dona, també tindran l’oportunitat de conèixer un altre idioma, cultura i diverses persones, la qual cosa suposarà, ben segur, una experiència inoblidable per a ells.


Molta sort!

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>