Mobilitat formativa a Amsterdam, Països Baixos

Des del 18 al 23 de juliol de 2022 es va realitzar amb èxit la mobilitat del nostre company Ximo Tur Herrero, inclosa en el projecte Erasmus+ d’Educació Escolar KA121, per tal de realitzar el curs de formació a Amsterdam, Països Baixos “Brain-Based Learning: Understand How Students Really Learn”.

Entre altres coses a la formació es va treballar el funcionament de l’aprenentatge des de la psicologia cognitiva, explicant els tipus principals de memòria (sensorial, de treball i de llarg termini), i les millors estratègies segons l’evidència per consolidar els aprenentatges a la memòria de llarg termini com són l’evocació, la pràctica espaiada i entrellaçada, les proves prèvies o la importància de trobar connexions amb els coneixements previs). Va ser una formació ben interessant de la qual es farà l’oportuna transferència al centre.