PROVES LLIURES FP 2024

La directora general de Formació Professional i Ordenació Educativa convoca les proves lliures per obtenir el títol de Tècnic o Tècnic superior de formació professional. El calendari d’aquest procediment el podeu trobar en aquest enllaç.

Teniu més informació en aquesta pàgina web.

Les proves lliures de cicles formatius estan regulades per la Resolució de la directora general de Formació Professional i Ordenació Educativa de 2 de febrer de 2024 per la qual es convoquen les proves lliures per obtenir els títols de tècnic i de tècnic superior de formació professional del sistema educatiu i se’n concreten aspectes sobre l’organització


Estudia amb nosaltres!

Al nostre centre podreu fer els estudis de Grau Superior i Mitjà d’Administració i Gestió i Comerç i Màrqueting.

Més informació aquí. 

9 comentaris