Escolarització CF 2024-2025: llistes definitives

D’acord amb la normativa d’admissió a cicles formatius 2024-2025, publiquem la llista definitiva de persones admeses. També es publiquen les llistes de les persones que han entrat en segones i següents opcions, així com la llista d’espera. ENLLAÇ

  • En aquestes llistes s’indica el centre on s’ha obtingut RESERVA DE PLAÇA.
  • Per garantir l’anonimat dels participants, tan sols apareixen 4 xifres del seu DNI.
  • Les llistes estan diferenciades per a cada una de les vies d’accés. També es pot visualitzar la consulta individual del resultat del procés.

INFORMACIÓ DEL PROCÉS DE MATRÍCULA: Les persones que constin a les llistes definitives de persones admeses i que apareguin amb RESERVA DE PLAÇA, hauran de formalitzar la matrícula en el centre on s’ha obtingut plaça els dies 17, 18 i 19 de juliol de 2024. En el nostre centre, la matrícula es farà en línia. S’han de seguir les instruccions clicant a l’Enllaç “Instruccions matrícula en línia” de cada un dels cicles. ENLLAÇ.

IMPORTANT: Si la persona admesa no formalitza la matrícula en el període establert, es considera que renuncia a la plaça adjudicada i queda fora del procés d’admissió.

Les persones que no han obtingut cap plaça en les llistes definitives i volen optar a cursar algun cicle en el qual han quedat vacants, o les persones que volen millorar l’opció obtinguda a la 1a Fase, han de tornar a participar a la 2ª Fase del procés d’admissió a cicles formatius (del 29 d’agost al 4 de setembre). A partir de dia 26 de juliol, es publicarà a la WEB d’FP, la relació dels cicles i les places que han quedat vacants un cop finalitzada la 1ª Fase del procediment.