Impresos matrícula

ESO  MATRÍCULA CURS 2024-25

Hi ha dos processos de matrícula diferents:

  1. Alumnat NOU al centre: l’alumnat que el proper curs ha de començar 1r d’ESO i estigui a un centre adscrit (CEIP I.Dr. Comas Camps, CEIP Mestre Duran, CEIP Francesc d’Albranca) i l’alumnat d’admissió, que s’incorpora a qualsevol dels cursos d’ESO per canvi de centre. Les dates de matrícula son del 26 de juny al 5 de juliol del 2024.
  2. Alumnat que ja és al centre: l’alumnat que aquest curs està matriculat a 1r, 2n o 3r d’ESO seguirà el procés intern. Les dates de matrícula son del 6 al 10 de maig del 2024.

BATXILLERAT MATRÍCULA CURS 2024-25

La matrícula es realitzarà a través del programa GestIB (https://www.3.caib.es/xestib). S’hi accedeix amb les claus personals i apareixerà una pipella al menú amb el nom “Matrícula en línia”, disponible NOMÉS els períodes de matrícula especificats. Per a més informació de com fer el tràmit telemàtic AQUÍ.

Hi ha dos terminis diferents segons l’alumnat que es matricula. Un per a l’alumnat que ja està matriculat al centre (que passa de 4t ESO a 1r batxillerat o 1r a 2n batxillerat) i un altre per aquell alumnat que ha fet el procés d’admissió i és nou al centre.

FORMACIÓ PROFESSIONAL MATRÍCULA CURS 2024-25

Hi ha dos terminis diferents segons l’alumnat que es matricula. Un per a l’alumnat que ja està matriculat al centre (que passa de 1r a 2n curs) i un altre per aquell alumnat que ha fet el procés d’admissió i és nou al centre.

ALUMNAT DEL CENTRE

Les dates per formalitzar la matrícula al 2n curs son el 8 i el 9 de juliol. Trobareu les instruccions i documentació a presentar més avall.

ALUMNAT NOU

Si heu sortit “ADMÈS” (PLAÇA RESERVADA) a les llistes definitives del procés d’admissió, heu de formalitzar la matrícula.

  1. OPCIÓ 1: Des de GestIB-famílies

Accediu al GestIB amb les vostres claus. (Pipella al menú “Matrícula en línia”, disponible NOMÉS durant els períodes de matrícula especificats). Enllaç a les instruccions.

  1. OPCIÓ 2: Emprar un codi d’accés que enviarà l’institut per correu electrònic el primer dia hàbil de matrícula.

Rebreu un codi d’accés i unes instruccions al correu electrònic indicat al procés d’admissió. Aquesta opció NO és vàlida si l’alumne NO disposa de document d’identitat.

Si no ha comunicat un correu electrònic VÀLID al centre o té la SAFATA D’ENTRADA PLENA, no podrà rebre aquest codi. Enllaç a les instruccions.

Per a qualsevol consulta relacionada amb l’admissió de FP es pot contactar mitjançant l’adreça electrònica:

admissiofp@iesjosepmiquelguardia.org

GRAU BÀSIC

GRAU MITJÀ

GRAU SUPERIOR