Jornada de Sant Jordi al Cap de Llevant

L’alumnat de Formació professional de Serveis socioculturals i a la comunitat, us volem convidar dia 19 d’abril de les 16:30 fins les 19:00 h a participar en les diferents activitats i tallers de Sant Jordi que hem creat. 

Estan dirigides a famílies i infants de totes les edats

Us esperem amb ganes i il·lusió, a la sala polivalent. 

Alumnat FP Serveis socioculturals i a la comunitat

Jornada sobre drets humans i canvi climàtic

 

El passat dijous dia 11 d’abril la comissió de cooperació del centre va organitzar una jornada sobre drets humans i canvi climàtic. En aquesta l’alumnat de PALIC i del cicle formatiu d’Integració social van exposar la feina feta referent a la situació d’aprenentatge anomenada Activistes per la vida. Aquesta situació d’aprenentatge, treballa les condicions de defensors i defensores de la naturalesa i dels drets socials i humans a països llatinoamericans. Aquesta va comptar amb el material proporcionat per l‘associació Entrepobles.

 Al acabar la seva exposició es va comptar amb la ponència de Pau de Vilchez sobre Drets humans i canvi climàtic. Va ser un plaer poder escoltar-lo i veure les reflexions i preguntes de l’alumnat primer d’ESO assistent. 

Concurs de Bookface

Des de la Comissió de Pla Lector i la Comissió de Biblioteca hem organitzat un concurs de bookface per celebrar Sant Jordi d’una manera diferent. 

I en què consisteix? Un bookface és una fotografia que combina la portada d’un llibre amb una imatge real.

En trobareu més informació al cartell i a les bases adjuntes.

Us animam a participar-hi!!!