Orientacions, calendari i notes Proves Lliures

Read more »

Procés d’adscripció i admissió ESO i Batxillerat

6/06/23

Llistes provisionals Admissió ESO

A les llistes provisionals només s’ha de de comprovar la puntuació. A les llistes definitives s’indicarà el centre en el qual han estat admesos i on, per tant, hauran de formalitzar la matrícula en el termini establert al calendari d’escolarització.

1r ESO Admissió provisional

2n ESO Admissió provisional

3r ESO Admissió provisional

4t ESO Admissió provisional

Read more »

Concurs Iemprènjove 2023

El passat dijous 4 de maig n’Assia, n’Hayam, en Martí, n’Inés i n’Anahy varen assistir a l’acte final del concurs Iemprènjove 2023 en representació del nostre Centre. Aquesta entrega de premis es va dur a terme al Polígon de Son Castelló de Palma; més concretament a la Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica. 

L’alumnat de 4t d’ESO que cursa IAEE_1 ha estat treballant, des de l’inici de curs, en la realització d’un projecte empresarial consistent en la creació d’una cooperativa. Aquesta cooperativa havia de contribuir a algun dels 17 ODS de l’agenda 2030. 

La nostra cooperativa, 2ndLife, va ser escollida com una de les 15 finalistes de totes les Illes Balears per a participar en l’entrega de premis. En aquest acte, cinc membres de cada cooperativa l’havien de presentar a tots els assistents i als jurats. Finalment, la nostra cooperativa va ser una de les premiades, obtenint un tercer i merescut premi.

Enhorabona a totes i tots!!

Participació a la Balearskills 2023

El proper dilluns dia 8 de maig, la nostra alumna Noa Pons Lucas, del grup de Tècnic en Cures Auxiliars d’Infermeria (TCAI) marxarà a Sa Pobla (Mallorca) per participar a les BALEARSKILLS que es celebraran al CIFP Joan Taix.
Durant el dia 8 i 9 de maig la nostra alumna podrà mostrar totes les seves competències participant en les skills d’Atenció Sociosanitària junt a d’altres alumnes d’altres centres de les Illes Balears.

Li desitgem molta sort!

Els alumnes de Tècniques experimentals visiten els laboratoris de Sanitat animal i l’exposició “Bodies” a Mallorca

Els alumnes de 1r de Batxillerat de Tècniques experimentals, han redactat dues notícies, una de la visita a l’exposició “Bodies” i l’altre de la visita als laboratoris de Sanitat animal de l’IRFAP (Institut de Recerca i Formació Agroalimentària i Pesquera de les Illes Balears) a Mallorca.

Read more »