Intercanvi IES Cap de Llevant-Salisbury

salisbury stonenhe

Els alumnes de 3r d’ESO D i E han realitzat un intercanvi d’una setmana amb dues escoles de la localitat de Salisbury, Anglaterra com a part programa d’estudis del MECD-British Council; éssent aquesta la vuitena visita del nostre centre a aquesta localitat situada al comtat de Wiltshire. 

Durant la seva estada, han assistit a classe a Bishop Wordsworth’s School i Leehurst Swan School, han practicat esport amb els seus companys, han visitat la Catedral de Salisbury, la ciutat de Bath, Stonehenge i, fins i tot, alguns d’ells han visitat Londres amb la seva família d’acollida.

L’intercanvi no només els dóna l’oportunitat de practicar la llengua anglesa en contextes reals d’aprenentatge, sinó també de viure una realitat diferent amb gent de la seva edat, fomentant així la seva capacitat d’adaptació i de resolució de problemes.

Del 15 al 22 de juny aquests alumnes acolliran als seus companys anglesos realitzant un programa d’activitats que els permetin conèixer el nostre centre educatiu i gaudir de l’illa de Menorca.

cathedral

leehurst