Programa integrat de música

El programa Integrat de Música amb les Escoles de Música de Ferreries i Es Mercadal forma part del projecte educatiu d’entorn. Volem promoure la projecció, la comunicació externa i la relació amb el nostre entorn. Volem iniciar ponts de connexió i retroalimentar-nos de totes aquelles entitats, associacions i empreses que ens envolten.

Davant el fet que tenim un número molt elevat d’alumnes que estudien a les Escoles de Música de Ferreries i Es Mercadal, hem ofert la conciliació d’aquest estudis amb els estudis obligatoris. Aquest programa va començar de manera experimental per l’alumnat de 1r d’ESO. A una de les tres hores que tenen Música, reben la classe individual d’instrument donada pel professor de les Escoles de música i acompanyants per un professor del centre.

És una mesura d’atenció a la diversitat que permet incloure d’una manera natural els estudis musicals dins el centre. Així es descarreguen pel que fa a les activitats extraescolars del capvespre al mateix temps que incorporen al centre l’educació musical des d’una altra vessant, tant necessària en la formació integral de les persones. Tenen l’oportunitat de conciliar els seus estudis d’instrument amb els seus estudis ordinaris al llarg de la seva jornada.