Projecte I: EURO FP Balears 21-22

Pràctiques Alumnes CFGM a Europa


KA102 – PROJECTE ERASMUS EUROFP BALEARS (2020-2021)


Es tracta d’un projecte en consorci amb la Conselleria d’Educació on hi participen 45 centres de les Illes Balears per tal que alumnes del 2n any del Cicle Formatiu de Grau Mitjà puguin fer la meitat (5 setmanes) o bé la totalitat (13 setmanes) de les seves pràctiques de Formació en Centres de Treball a un dels 28 països adherits al programa ERASMUS + i, els alumnes d’FPBàsica també puguin dur a terme 2 setmanes de pràctiques de Formació en Centres de Treball a un dels 28 països adherits al programa ERASMUS +.

Els professors, poden sol·licitar diferents tipologies de beques per dur a terme estades formatives en empreses o períodes d’observació o job-shadowing en empreses o centres educatius. 

La professora coordinadora és Tonina Siquier.

Enllaços relacionats

SEGONA REUNIÓ INFORMATICA (MARÇ 2021)


Segona reunió informativa amb pares i alumnes seleccionats a la convocatòria de beques Euro FP V Balears de CFGM i FPBàsica.

El passat 29 de març de 2021 es va dur a terme la segona reunió informativa amb familiars i alumnes que foren seleccionats al procés de selecció per a la concessió de beques per a realitzar part de les seves
pràctiques de Formació en Centres de Treball a un país de la Unió Europea adherit al programa Erasmus+

Durant la reunió se’ls va informar de les dates, empresa, grups d’alumnes i de les condicions que en aquest moment, a causa de la situació de pandèmia, ens trobam. També dels documents necessaris que han de tenir actualitzats per a poder realitzar la mobilitat. Es varen aclarir tots els dubtes que es varen plantejar durant la reunió.