5.9 Normalització lingüística

Sant Antoni 2022 – Concurs de gloses

Aquest any tampoc no hem pogut celebrar els tradicionals foguerons de Sant Antoni. De totes maneres, ens hem reinventat i hem preparat un concurs de gloses per a tots els grups del centre.

Cada grup ha fet gloses amb dues temàtiques: COVID i tema lliure. Després, cada grup ha aprofitat l’hora de tutoria per votar aquelles gloses que els han agradat més i ha sortit un grup guanyador per a cada nivell. Els guanyadors han han estat premiats amb una bossa ben virguera (1r i 2n ESO) o una subscripcció a l’Spotify (la resta de grups).

A continuació podeu veure el fogueró que hem muntat amb les gloses guanyadores i els grups corresponents.

   

La Comissió Lingüística és l’encarregada de vetllar pel compliment del projecte lingüístic de centre i dinamitzar les activitats d’aprenentatge a partir del voluntariat lingüístic. A més de donar a conèixer diverses activitats relacionades amb la llengua i la cultura catalana, aquest curs posam en marxa el PROJECTE: “Afina la llengua”, amb el compromís de tot el professorat i amb l’objectiu de millorar les competències i capacitats del nostre alumnat en llengua escrita.

 

 

L’IES Sineu celebra la Diada de Sant Jordi 2021

L’IES Sineu ha tornat a celebrar la Diada de Sant Jordi, després del parèntesi ocasionat pel confinament arran de la Covid-19. Aquest curs, la Comissió de Normalització Lingüística ha dissenyat unes bosses de tela ben elegants per promocionar l’ús de la llengua catalana. Esperem que el curs que ve ja ho puguem celebrar amb plena normalitat. 

Bon Sant Jordi 2021!   

Commuta el contingut