Projecte 4: Jeux sans frontiers

Una altra conseqüència de la pandèmia causada per la Covid-19 ha estat la cancel·lació de la mobilitat al Regne Unit que quedava pendent del projecte Erasmus + “Jeux Sans Frontieres”. Després de molts plantejaments, els països participants vàrem optar per concloure el projecte amb una sèrie de trobades virtuals en les quals els alumnes aporten les seves idees i les seves sensacions (exemplificada la situació pandèmica a un món on no han valgut les fronteres). Ja hem dut a terme dues trobades i hem presentat, d’una banda, tres vídeos amb els resums de les mobilitats anteriors. D’altra banda, la nostra aportació a un final de projecte musicat ha estat dissenyar les portades de les cançons que els companys i companyes polonesos cantaran. En estar totes les peces compartides i presentades, també vos les farem arribar.”
 
MOBILITAT A ESPANYA
 
 
 
 
 
 
 
 
MOBILITAT A POLÒNIA
 
 
 
 
 
 
 
MOBILITAT A ITALIA

Finalitza el Projecte Erasmus + "Jeux Sans Frontieres"

L’Ies Sineu ha donat per finalitzat el projecte Eramus+ “Jeux Sans Frontieres” que va començar al 2018 i que havia d’acabar el 2020. Hem vogut acomiadar-nos amb un dinar de germanor amb totes les mesures de seguretat que la pandèmia de la Covid-19 requereixen.

Al llarg d’aquests més de dos anys, s’ha analitzat i s’ha reflexionat sobre el concepte de  “frontera”, des del punt de vista social, natural, econòmic o artístic i els alumnes agraeixen l’enriquiment que el conjunt d’experiències els ha aportat. Han fet noves amistats, han descobert nous indrets, han millorat les seves destreses orals en llengua anglesa i han après a valorar una mica més allò que som i allò que tenim. Gràcies alumnes, gràcies famílies i gràcies professorat que ens heu ajudat i donat suport de manera altruista. Gràcies a tothom.