Informe Ús de les tecnologies pels adolescents

 

 


El curs passat el nostre centre va participar en una recerca d’UNICEF sobre l’impacte de la tecnologia en els nostres adolescents. Ara ja tenim els resultats i en aquest document adjunt trobaran les conclusions a nivell del nostre de l´informe “Impacto de la tecnología en la adolescencia. Relaciones, riesgos y oportunidades”.

Per tal de proporcionar a les famílies més eines per la gestió dels dispositius a casa, organitzarem sessions de formació en línia adreçades a mares i pares d’alumnes d’ESO. Per tal d’inscriure’s a aquestes xerrades empleni el següent formulari:

FORMULARI INSCRIPCIÓ FORMACIÓ FAMÍLIES 21-22


Formacions prèvies

Coincidint amb el Dia de la Internet Segura el curs passat vàrem fer una formació dirigida a les nostres famílies, sobre les principals eines digitals que empram al centre, com acompanyar als alumnes en el seu ús i pautes bàsiques de seguretat a Internet i xarxes socials. Aquí podeu recuperar algunes d’aquestes pautes:

 

Presentació de la xerrada:

PRESENTACIÓ EINES DIGITALS DEL CENTRE I SEGURETAT A LA XARXA