4t premi de les Balears del concurs IEMPrèn jove

Aquest curs dos grups d’alumnes de 4t d’Eso de la matèria d’economia  han participat en el programa Joves Emprenedors de Secundària.  Aquest programa planteja la creació d’una cooperativa per a cada grup classe participant. Cada cooperativa ha de desenvolupar una idea de negoci i disposa de l’assessorament d’un consultor extern al centre especialista en emprenedoria que ens visita mensualment. Cada empresa ha de crear el seu blog, on publicarà la informació sobre les passes realitzades durant el procés de creació i desenvolupament de la idea de negoci. Durant el mes de maig els projectes es podran presentar al concurs de Premis iemprènjove.

Els alumnes d’un grup van crear la Cooperativa Galactic Sport dedicada al lloguer de pistes esportives, l’altre grup va crear l’empresa Talatea l’objectiu de la qual era fer representacions teatrals en els monuments talaiòtics aprofitant la declaració de Menorca com a Patrimoni de la Humanitat.

El grup Talatea va ser escollit com a finalista dels premis iemprènjove, i va viatjar a Palma amb 5 representants elegits pels mateixos alumnes on va presentar la idea. L’experiència a més d’enriquidora va ser un èxit, ja que van guanyar el 4t premi de Balears.