Lliurament premis UIB

L’acte de lliurament de premis de la Uib   es va celebrar dijous 6 de juny a la seu universitària de la Uib a Alaior. La Universitat de les Illes Balears convoca durant tot el curs diferents premis i concursos on participen alumnes d’ESO com de Batxillerat. En la convocatòria d’enguany 5 alumnes del nostre centre van ser guardonats.

Pel que fa a les olimpíades i miniolimpíades, na Laia Vinent de tercer d’ESO va guanyar el tercer premi de Balears a les miniolimpiades de filosofia, Sergi Caules de Segon Batxillerat va guanyar l’accèssit de Menorca a les olimpíades de Biologia.

Per altra banda, tres alumnes de primer de batxillerat de la matèria d’economia, Laia Barro, Martí Servera i Nina Fernández van ser els guanyadors del concurs “Pensa en circular” de les Balears

Enhorabona a tots els guanyadors i participants.