Fran Jiménez Trinidad de 2n de batxillerat campió autonòmic de l’Olimpíada de Biologia

El nostre alumne de 2n de batxillerat Fran Jiménez Trinidad ha quedat en 1a posició de la fase autonòmica de la X Olimpíada de Biologia.

Aquest èxit permetrà a l’alumne assistir a la fase nacional que es celebrarà a Lleó del 12 al 16 de març.

En la fase autonòmica de l’Olimpíada de Biologia hi han participat 111 estudiants de segon de batxillerat de 32 centres de totes les Illes Balears, tant públics com privats.

En la fotografia hi apareix l’alumne acompanyat de les professores Rita Teixidor i Eva Camps del departament de Biologia i Geologia del centre.

Volem donar la nostra més sincera enhorabona a l’alumne, a la seva família i a tot el professorat del departament de Biologia i Geologia que ha contribuït a l’assoliment d’aquest éxit.

Podeu trobar més informació al següent enllaç:  http://seras.uib.cat/olimpiades/biologia/

Aquí teniu l’enllaç a la notícia publicada al digital del diari Menorca:  http://menorca.info/menorca/local/2015/491058/fran-jimenez-trinidad-campeon-olimpiada-biologia.html


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>