Visita a la central elèctrica del port de Maó

Visita central electrica port Mao

El 12 de novembre de 2015 tot l’alumnat de Tecnologia Industrial de 1r de Batxillerat, acompanyats del seu professor Jaume Bonet, i per la professora Verònica Garcia, ha visitat les instal·lacions de la central elèctrica del port de Maó.

Ha estat una visita molt interessant en la qual en Luis i en Biel, responsables tècnics de la instal·lació, ens han explicat la el funcionament i les dades de producció d’electricitat de la central. A més, els alumnes han pogut veure la majoria d’instal·lacions de la central (motors dièsel, turbines de gas, sala de control, central trasformadora,…).

La generació de l’energia elèctrica a la central es produeix amb 3 motors dièsel i 5 turbines de gas. Encara que tota la potència instal·lada a la central pot cobrir abastament tota les necessitats elèctriques de Menorca, sols es manté en un nivell de producció al voltant d’un 85% de la demanda.

En el següent enllaç podeu veure com s’ha realitzat la visita:

https://drive.google.com/folderview?id=0B6FCMLkoDMXwNDZVb05ZcVEzSm8&usp=sharing