Rebem el Guardó com a Centre Ecoambiental

Lliurament guard centre ecoambiental 1

La Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca i la Conselleria d’Educació i Universitat han reconegut a l’IES Cap de Llevant per la seva tasca en pro del medi ambient i ens han tornat a concedir el Guardó com a Centre Ecoambiental.

Aquest reconeixement, que s’atorga cada dos anys, reconeix la tasca del nostre centre en assumptes ambientals i representa també el nostre compromís envers la sostenibilitat i el foment dels valors de la conservació del medi, el consum responsable i l’aprofitament dels recursos naturals, entre d’altres.

L’acte de lliurament del guardó ha tingut lloc aquest dijous, 2 de desembre, a la Delegació Territorial d’Educació a Menorca. Per recollir el reconeixement, en nom del centre hi han assitit els alumnes Lluc Rifá i Clara Cabeza, la coordinadora ambiental, Rita Teixidor, i el director, Jaume Bonet. El guardó ha estat lliurat pel conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, el director general d’Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus, Sebastià Sansó i el delegat territorial d’Educació a Menorca, Joan Marqués.


Lliurament guard centre ecoambiental 4     Lliurament guard centre ecoambiental 3     Lliurament guard centre ecoambiental 2