PARLEM DE LA DEPRESSIÓ

xerrada depressi

Aquest dijous dia 6 d’abril ha tingut lloc la xerrada “Parlem de la depressió: prevenció des de l’adolescència” a l’IES Cap de Llevant, amb motiu del Dia Mundial de la Salut que aquest any es centra en la depressió. La xerrada a càrrec de Raquel Tobar Bagur, psicòloga infantil, ha estat molt interessant i entretinguda.

Durant la xerrada s’han descrit detalladament les diverses causes i efectes d’aquest trastorn mental, alguns indicadors d’alerta en infants i adolescents, la incidència dins la societat actual, estratègies de prevenció com a docents, entre d’altres qüestions.
Finalment, hem fet un mica de debat obert entre els professors assistents i alguns alumnes de cicles formatius que també s’han sumat a l’activitat.
Des de la coordinació de Salut del Cap de Llevant, valorem molt positivament aquesta activitat i volem donar un especial agraïment a Raquel Tobar per la seva col·laboració en aquesta iniciativa.