XERRADA SOBRE VACUNES

xerrada vacunes

Aquest dijous dia 25 de maig ha tingut lloc la conferencia Una vacuna més: la Anti-Meningococ B a l’IES Cap de Llevant. La xerrada a càrrec de Carles Garcia Roca, metge pediatra a l’Hospital Mateu Orfila, ha estat molt interessant i ha aportat llum al tema del calendari actual de vacunació, i en especial a la vacuna anti-meningitis B.

A la xerrada s’han descrit detalladament tots els aspectes sobre aquesta greu malaltia infecciosa, la seva epidemiologia, tractament, breu història de l’origen de les vacunes, el calendari de vacunació espanyol, vacunes finançades i no finançades, alguns conflictes morals, etc.

Finalment, hem fet un mica de debat obert entre els professors assistents i els alumnes de CFGS de Tècnic de Laboratori que també s’han sumat a aquesta activitat.

Des de la Comissió de Salut de IES Cap de Llevant, valorem molt positivament aquesta activitat i volem donar un especial agraïment a Carles Garcia per la seva col·laboració en aquesta iniciativa.