XERRADA SOBRE OSTOMIES

xerrada ostomies

El passat dia 29 de maig alumnes del CFGM Atenció a Persones en Situació de Dependencia han pogut gaudir d’una divertida i interessant visita de Silvia i Joana del grup @OstomíaMenorca de l’Hospital Mateu Orfila.

La visita ha consistit en un taller teòric i pràctic sobre pacients amb ostmies: s’han pogut coneixer i observar de primera mà les ostomies més comuns com ara ileostolies, colostomies o ureostomies. El grup @OstomíaMenorca ens ha explicat que actualment treballa amb l’objectiu de divulgar, normalitzar i millorar la situació de moltes persones que porten algun tipus d’ostomia.

Des del departament de Salut de IES Cap de Llevant volem agraïr a Joana i Silvia la seva visita i donar l’enhorabona per aquesta iniciativa.

Per més informació aquí teniu l’enllaç a @OstomíaMenorca: https://m.facebook.com/OstomiaMenorca/?ref=page_internal&mt_nav=1