Assistim a la inauguració de la nova seu de l’InJove

Inauguracio nova seu Injove 14 12 17 1

El dijous 14 de desembre, el director Jaume Bonet, en representació de l’IES Cap de Llevant, va assistir a la inauguració de la nova seu de l’Institut de la Joventut de Menorca (InJove).

L’InJove, que enguany compleix el seu desè aniversari, és un organisme que depèn de la Conselleria d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Cosell Insular de Menorca, i s’encarrega d’atendre les inquietuds del jovent de Menorca.

Aqui teniu l’enllaç a la web de l’InJove:   www.injovemenorca.com

I en aquest enllaç podreu veure la nova seu:  http://www.injovemenorca.com/Contingut.aspx?IdPub=8504&menu=Info

La inauguració oficial de la nova seu de l’InJove la van dur a terme la presidenta del Cosell Insular de Menorca, Susana Mora, i el conseller insular d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, Miquel Company.

Inauguracio nova seu Injove 14 12 17 2

Aquí teniu l’enllaç a la web del Consell Insular de Menorca on s’informa de la inauguració de la nova seu de l’InJove i d’on s’ha reproduït les imatges que acompanyen aquesta notícia:   http://www.cime.es/publicacions/verpub.aspx?Id=43547