Visita a l’orgue de Santa Maria i a l’exposició de Paqual Calbó i Caldés

visita exposició calbó

Dilluns 11 de desembre, els alumnes de 1r ESO A i B i els seus professors Joan Mercadal de música i Imma Bosch d’educació visual, plàstica i audiovisual, juntament amb els professors Rosanna Fuentes i Josep Ferrer, van visitar l’orgue de Santa Maria i el museu de Menorca, on van poder veure l’exposició de Pasqual Calbó i Caldés.

Després de la visita guiada a l’exposició els alumnes van poder dibuixar una perspectiva del claustre del Museu de Menorca.

A Santa Maria, l’organista Tomé Olives els va explicar una mica la història de l’orgue, el van poder veure i escoltar, i van pujar per veure de prop el seu funcionament. Inclús els més atrevits podien animar-se a intentar tocar-lo. 

Podeu veure més fotografies de la sortida en el següent enllaç: https://photos.app.goo.gl/Al767IYMb0mxeiPp1

A continuació teniu un vídeo on es sent l’orgue de Santa Maria: https://photos.app.goo.gl/dVPw1WwAOnneI5Ey1