Diada de Menorca al Cap de Llevant

Per commemorar la Diada del Poble de Menorca, coincidint amb la festivitat de Sant Antoni, un any més i ja en fan divuit, a l’IES Cap de Llevant organitzam una jornada de tallers i activitats per tal de fomentar el coneixement de la llengua i la cultura popular entre tots els alumnes d’ESO, batxillerat i els cicles formatius.

 

Els jocs i esports populars, la literatura, la música, el ball, la cuina tradicional, la història o el coneixement dels llocs rellevants del nostre entorn són alguns dels aspectes de la cultura menorquina que hem intentat apropar amb totes les activitats que s’han duit a terme.

Açò és possible gràcies a la implicació del professorat del Centre i també d’altres persones que, desinteressadament, col·laboren amb nosaltres.

Així, aprofitam per a donar les gràcies a Miquel Astol, Joan F. López Casasnovas, Josep Sastre, Javi Pons, Adolfo Villafranca .

Esperam que xaleu contemplant aquestes fotografies.

Comissió de Normalització Lingúística de l’IES Cap de Llevant de Maó