La Tecnologia del Cap de Llevant a la Fira de la Ciència i la Tècnica

 fira tencologia

Entre els dies 21 i 24 de febrer, es var celebrar al Centre Bit d’Alaior la “Fira de la Ciència i la Tècnica: despertant vocacions”. Els nostres alumnes de Robòtica de 2n d’ESO i de 3r i 4t de Tecnologia d’ESO van participar presentant diferents projectes treballats tots ells al llarg del present curs.

En concret es van presentar:

  • “Els nostres primers Robots” – Robòtica, 2n d’ESO.
  • “Electromagnetisme” – Tecnologia, 3r d’ESO.
  • “Controla un cotxe amb un comandament de ràdio freqüència” – Tecnologia, 4t d’ESO.

Els tres projectes van provocar un èxit de visites al nostres respectius estands, tan pel que fa a la totalitat de l’alumnat de 3r i 4t d’ESO dels centres públics i concertats de Menorca que va visitar la Fira durant els dies lectius, com a les famílies, companys de professió i públic en general que va poder accedir durant la jornada de portes obertes del dissabte.

Els comentaris cap als nostres alumnes van ser sempre de felicitació per les seves explicacions, d’agraïment i d’ànims per continuar realitzant aquestes feines tan modernes i divertides. En quant al professorat, rebien constants mostres d’ànims per a continuar portant a terme aquestes iniciatives. Des del departament de tecnologia no podem fer una altra cosa que sumar-nos a aquests elogis i felicitar a tots els nostres alumnes que han fet una magnifica feina de preparació, mostra i explicació.

fira tencologia1

 

fira tencologia2

A continuació teniu un link a algunes imatges del Diari Menorca:

https://menorca.info/fotogaleria/fotos-fira-ciencia-tecnica.html