Els alumnes de 1r ESO B i 3r ESO C visiten el vaixell Astral al port de Maó

open arms

Durant la jornada del dimecres 14 de març, els alumnes dels grups de 1r ESO B i 3r ESO C, van visitar el veler ASTRAL, una de les dues embarcacions amb les que opera l’ONG Proactiva Open Arms, que durant aquests dies romandrà amarrat al port de llevant i obert a les visites d’escolars i particulars.

Durant aquesta visita, que es va allargar durant més d’una hora, els alumnes van poder escoltar de manera molt atenta i per part dels seus tripulants, la tasca de salvament i rescat que estan desenvolupant actualment a les costes de Líbia.

Proactiva Open Arms, s’ha especialitzat en el rescat de migrants que en un intent desesperat per fugir de la difícil situació en que es troben als seus països d’origen (Àfrica subsahariana, Síria i altres indrets) s’embarquen en pasteres en lamentables condicions que de cap manera poden garantir la travessia cap Europa.

El drama de totes aquestes persones és el que han vingut a explicar els components de l’ASTRAL així com la seva feina diària a bord d’un vaixell, concebut inicialment com una embarcació de luxe, però que està desenvolupant una important tasca humanitària com és la de salvar vides.

open arms1

 Podeu veure més fotografies en el següent enllaç: https://photos.app.goo.gl/8Ng9Px8O9psfNBfm2