Taula rodona a l’IES Cap de Llevant

taula rodona

El dimarts 27 de març, va tenir lloc una taula rodona adreçada als alumnes de segon de batxillerat i de segon de cicles formatius de grau superior interessats en continuar la seva formació amb uns estudis de grau.

Exalumnes del Cap de Llevant ens van explicar les seves experiències en relació a la preparació de la prova d’accés, la tria dels estudis i universitat, el canvi que representa aquesta passa a tots els nivells, els seus dubtes, neguits, anècdotes,…

Va ser una trobada amena i interessant, en la que els alumnes que acaben enguany van escoltar l’exposició dels participants i després van poder demanar els seus dubtes. Per acabar vam disfrutar d’un petit berenar junts i els alumnes van poder adreçar-se, a títol individual, a qui més els va interessar segons els seus estudis, la universitat, el lloc on viuen o altres aspectes.
Com sempre, gràcies als exalumnes que ens van ajudar.

taula rodona1

https://photos.app.goo.gl/tNxsWYpgIP7Y5fP53