Viatge de Final d’Etapa de 4t ESO

viatge fi curs 4t

Del 22 al 26 d’abril els alumnes de 4t d’ESO gaudiren del merescut viatge de Final d’Etapa al Delta de l’Ebre, Port Aventura i Barcelona. Activitats lúdiques físico esportives com la vela o el piragüisme i altres d’oci com el paintball o perxar (un dels mètodes de navegació tradicionals), els esperaven per gaudir del meravellós entorn entre companys.

També, contemplaren l’àrea de gran valor ecològic amb creuer fins la desembocadura del riu Ebre, on aquest lluïa cabalós i ple d’espècies. Sense dubte, el dia per excel·lència per als alumnes era al parc temàtic Port Aventura, on els alumnes pujaren a moltes atraccions. Sobretot, a les muntanyes russes que més impressionen com: Furius Baco, Shambhala o Dragon Khan. Però amb l’esplèndid dia que va sortir, tampoc els faltaren entre mig les atraccions d’aigua. Cada nit tothom ho passava bé i esgotava les poques energies que quedaven amb jocs i discoteca.

El darrer dia, arribaren a Barcelona amb temps lliure per gaudir de la infinitat de possibilitats que oferia la ciutat, fins l’hora d’agafar el bus i desplaçar-se cap a l’aeroport per embarcar.

De segur que ha estat un viatge, que tots recordaran per sempre.

Endavant amb la nova etapa que us espera i a per nous propòsits!

https://photos.app.goo.gl/6dyoTzqZ3m5O10Hi2