Informació en relació als darrers dies lectius del curs 2017-2018

En relació a les activitats que es duran a terme al llarg d’aquests darreres dies lectius del curs 2017-2018, volem incidir en el fet que fins el dijous 21 de juny hi haurà classe d’acord amb l’horari habitual.

Si s’ha programat alguna sortida, aquesta ja ha estat informada prèviament.

El divendres 22 de juny, al llarg del matí, els pares i mares d’ESO, 1r de batxillerat, cicles formatius i formació professional bàsica, juntament amb els seus fills/es, o els alumnes sols si són majors d’edat, hauran de recollir els butlletins de notes,  a més d’altra documentació si s’escau. Els tutors ja han acordat l’horari i els rebran a les aules de referència de cada grup. Al llarg del matí el professorat romandrà al centre per atendre’ls sobre les qüestions que siguin del seu interès.