Visita dels alumnes de 1r LCB al Laboratori d’Anatomía Patològica del HGMO

anatomia patologica

Els alumnes del CFGS Tècnic Superior de Laboratori Clínic i Biomèdic hem visitat les instal·lacions del laboratori d’Anatomia Patològica de l’Hospital General Mateu Orfila de Maó. En aquesta visita hem pogut conèixer com és un laboratori d’AP, quin tipus de mostres reben diàriament, com s’organitza el treball i quin tipus de proves realitzen.

Na Joana Pons, coordinadora dels tècnics d’AP, és la persona que ens ha guiat en la visita i volem agrair-li molt l’oportunitat que ens ha brindat un any més de forma desinteressada, explicant-nos el seu treball diari i resolent els dubtes que anaven sorgint.

Ha estat una visita molt enriquidora pels alumnes ja que han pogut conèixer de primera mà la realitat de la professió per la qual s’estan formant.

https://photos.app.goo.gl/awz9UXZf7evhRdKv7