Taller de pràctiques restauratives

 foto curs

El passat divendres dia 16 i el dissabte dia 17 uns trenta membres del claustre del professorat del nostre centre van participar en el Taller de Pràctiques restauratives que va anar a càrrec del mestre i educador social Ferran Erra Mas.

El taller va servir per introduir a tots els participants en el món de les pràctiques restauratives com a eina fonamental per a la resolució de conflictes així com també per a la restauració de les relacions entre les persones afectades per un conflicte.

Les sessions es van desenvolupar amb activitats i pràctiques molt dinàmiques entre les breus explicacions den Ferran que, en tot moment es va trobar molt integrat i agraït per la bona acollida i participació dels assistents.

practiques restauratives

practiques restauratives1