Acte de lliurament del guardó com a centre ecoambiental

entrega premis

 Un any més, l’IES Cap de Llevant ha rebut un guardó com a reconeixent per la seva participació, implicació i compromís com a centre ecoambiental.

L’acte de lliurament es va dur a terme el 5 de desembre a la sala de plens del Consell Insular de Menorca. Per recollir el guardó hi va assisir el director, en Jaume Bonet, la coordinadora ambiental, na Carme Calzon, i en representació de l’alumnat, na Mar Ferrer i en Marcel Sanjurjo, de 1r d’ESO.

El guardó va ser lliurat per Sebastià Sansó, director general d’Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca del Govern de les Illes Balears, i per Aram Ortega, conseller de Medi Ambient i Reserva de la Biosfera del Consell Insular de Menorca.

Podeu trobar més informació en relació a l’acte de lliurament dels premis en el següent enllaç:

http://www.cime.es/publicacions/verpub.aspx?Id=61448