Cap a la coeducació el 8 de març

Dia de la dona

Com la majoria de centres educatius de les Illes Balears, l’IES Cap de Llevant es va unir a la celebració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, amb un acte que va tenir lloc el dia 7 de març sota el lema ‘Ens fem visibles’.

Durant aquesta celebració la professora Maria Pons Sintes i dos alumnes de 2n de Batxillerat, na Charlie Corbella i na Judit Florit, van fer lectura del manifest unificat que havia redactat l’alumnat de 4t d’ESO de l’IES La Ribera de Palma de Mallorca.

També es van presentar les activitats que ha realitzat l’alumnat durant aquest segon trimestre enfocades a donar visibilitat a figures femenines de rellevància que han estat invisibilitzades pel patriarcat. L’alumnat d’ESO i Batxillerat ha participat des de l’assignatura d’anglès en un concurs de biopoems (poemes biogràfics) de referents femenins de tots els àmbits de la vida. D’altra banda, l’alumnat de 2n d’ESO i 2n d’FPB, està acabant d’enllestir una taula periòdica de científiques que ocuparà la paret central del primer pis del centre. Després d’aquesta presentació, vam gaudir del concert de rap de Mama Fiera, guanyadora del Poetry Slam 2018 de les Balears. L’IBDona també també ens va acompanyar posant-hi una taula informativa.

https://photos.app.goo.gl/8faETbhMdBmtoRgB9