Xerrada sobre residus sanitaris a l’Hospital General Mateu Orfila

Els alumnes de TCAI van poder gaudir d’una xerrada sobre residus sanitaris a l’HGMO de la mà de n’Esperanza Camps Orfila, cap de grup de serveis generals.

En aquesta xerrada, els alumnes van poder veure la importància d’una bona classificació dels residus generats en qualsevol centre sanitari, amb tot el que implica: accidents laborals, despeses, valorització dels residus…i van poder saber quin és el camí que segueix un residu fins a la seva destrucció.

Després d’aquesta xerrada, vam poder visitar diferents àrees de l’hospital, com la farmàcia hospitalària, on n’Ignasi Blasco Mascaró, cap del servei de farmàcia, ens va poder explicar el funcionament de la farmàcia hospitalària, molt diferent a la farmàcia de carrer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>