El 1r CFGS de LCB visita l’Hospital Mateu Orfila

Foto Lab Analisis Clnics Aquest mes d’octubre l’alumnat de1r curs del CFGS Tècnic Superior de Laboratori Clínic i Biomèdic ha visitat les instal·lacions del laboratori d’Anàlisis Clíniques i el laboratori d’Anatomia Patològica de l’Hospital General Mateu Orfila de Maó. Amb aquestes visites ha pogut conèixer com són cadascun dels laboratoris i les diferents formes de treballar que comporten.

Tant na Cati Seguí, coordinadora de tècnics d’ACL, com na Joana Pons, coordinadora dels tècnics d’AP, ens han rebut de la millor manera i ens han explicat molt bé com és la seva feina, les instal·lacions que disposen i les diferències que existeixen entre ambdós laboratoris.

Els alumnes valoren molt positivament aquests tipus de visites donat que els ajuda a apropar els continguts que s’estudien a l’aula i a més els permet tenir una millor visió de la seva futura professió, a part de conèixer com seria la seva feina si per altra banda optessin per estudiar un 2n curs d’AP.

Agraïm al personal d’ambdós Laboratoris del Hospital la seva col·laboració!