Commemoració del 25N a l’IES Cap de Llevant

coeducació25n

Durant tot el mes de novembre l’IES Cap de Llevant ha dut a terme un projecte de sensibilització i prevenció de les violències masclistes subvencionat per Convivèxit i la Conselleria d’Educació de les Illes Balears. Hem realitzat les següents activitats:

– Primers i segons d’ESO, a les assignatures de Valors Ètics i Religió l’alumnat ha col·laborat en la creació de l’Escala de la Igualtat.

– Segons d’ESO de l’assignatura de Música. L’alumnat ha participat en un taller de poesia i rap amb Mama Fiera i Tània Aguilera.

– Tercers d’ESO i alumnat de cicles formatius de la tarda. L’alumnat ha participat en el taller “El bon tracte”, impartit per Cecilia Fernández.

– Quarts d’ESO. L’alumnat ha participat en el taller d’empoderament a través de la música de la batucada Mendó Fem Renou.

– Batxillerat i cicles formatius de matí. L’alumnat ha participat en una xerrada interactiva impartida per la Psicowoman a l’Orfeó Maonés.

– Tercers, quarts d’ESO i Batxillerat. A les assignatures de Plàstica i Empresa, l’alumnat a participat al concurs “25N, totes i tots deim no a les violències masclistes”

El dia 25 de novembre, tot l’alumnat del centre es va reunir al pati central per recordar totes les víctimes de violència masclista i explicar a la comunitat educativa les violències que existeixen a la societat. Després del lliurament dels premis del concurs van actuar la Batucada Mendó Fem Renou i les artistes Mama Fiera i Tània Aguilera.

coeducaci25n1

coeducaci25n2

coeducaci25n4

coeducaci25n5