El departament de SSC visita el Centre Integrat de Formació Professional de Pamplona

Foto grup Pamplona

Aquest mes de novembre quatre companyes del departament de Serveis Socioculturals i a la Comunitat varen viatjar a Pamplona per conèixer el Centre Integrat de Formació Professional “Escuela de Educadoras”.

Allà varen poder conèixer el funcionament dels diferents cicles formatius de la seva família professional que s’imparteixen en el centre. Va ser una experiència molt enriquidora, ja que es va comptar amb espais de coordinació amb el professorat i es van poder intercanviar experiències. També varen tenir l’oportunitat d’assistir a algunes classes i d’interactuar amb l’alumnat navarrès. 

La directora, Ana Herrera,  juntament  amb la resta de l’equip directiu i els coordinadors de cada cicle formatiu van rebre a les professores del Cap de Llevant i els van fer arribar la visió pedagògica del seu centre. 

També es va tenir l’oportunitat de visitar algunes de les escoles d’educació infantil en les que l’alumnat va a realitzar el període de pràctiques. Una d’elles va ser Baztango Haur Eskola, situada a Elizondo i també l’espai familiar Plisti-Plasta en Lizarra.

ACTUALITZACIÓ DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL

ANNEX

Visita al centre integrat de Formació Professional “C.I. Escuela de Educadores/as”

Hezitzaile Eskola I.I.

C/ Mayor   65, 31001, Pamplona

 Tel.: 848430970 –  848430976


Aquesta actuació està cofinançada pel Fons Social Europeu en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació, Formació i Educació de l’FSE 2014-2020