Comunicació a les famílies en relació als darrers dies del 1r trimestre

En relació a les activitats que es duran a terme al llarg d’aquests darrers dies lectius abans de Nadal, volem inicidir en el fet que fins el dijous 19 de desembre hi haurà classe d’acord amb l’horari habitual.

Aquest dia, els tutors i tutores dels grups d’ESO i de Formació Professional Bàsica (FPB) de Perruqueria i estètica, en algun moment al llarg del matí, comunicaran i analitzaran els resultats de l’avalució amb l’alumnat.

Pel que fa els estudis postobligatoris (batxillerat i cicles fomatius), el tutor lliurarà els butlletins de notes a l’alumnat després d’haver comunicat i analitzat els resultats obtinguts en aquesta avaluació.

El divendres 20 de desembre, de 9h a 14h, tot el professorat romandrà en el centre per atendre a mares, pares i alumnes sobre les qüestions que siguin del seu interès.

Al llarg del matí, les famílies d’ESO i d’FPB hauran de venir al centre a recollir els butlletins de notes juntament amb els seus fills. Els tutors els rebran a les aules de referència de cada grup. Els tutors de batxillerat i cicles formatius matindran entrevistes amb les famíles d’aquests estudis.

Els recordem que, com sempre, se’ls lliurarà dues còpies dels butlletins, una per a vostès i l’altra que hauran de signar i quedarà al centre.

També, els recodem que el període de vacances de Nadal és del 23 de desembre al 7 de gener. Per tant, les activitats lectives es reprendran el dimecres 8 de gener.

Els desitjam unes bones festes i un feliç any 2020!