Guardó comissió ambiental

2. IES Cap de LLevant

El passat dia 3 de desembre vam anar a recollir el guardó del Programa dels Centres Ecoambientals que reconeix públicament als centres que han assolit els objectius marcats dins del programa durant el curs 2018-2019.

L’acte va ser a la sala de plens del Consell on, en primer lloc vam gaudir d’una divertida representació teatral que simulava un vol de la companyia “Plastic Free Airways”, a continuació es va procedir al lliurament dels guardons i certificats ecoambientals al diferents centres que participen en el programa i finalment van tancar l’acte amb una foto de família i un petit refrigeri pels participants.

A l’acte ens van acompanyar tres alumnes del centre en representació dels que, el curs 2018-2019, van col·laborar amb la comissió ambiental.

Comissió ambiental

Foto grupo

Representación Plastic free Airwais