Celebració del 8M

El nostre centre participa un any més en la celebració del 8M, Dia Internacional de les Dones, adherint-se així al seguit d’activitats promogudes per la plataforma de les Illes Balears Feminisme a l’Escola. Una de les activitats conjuntes en la que ha participat l’IES Cap de Llevant, junt amb 72 centres de totes les Illes, ha estat un vídeo col·laboratiu.Utilitzant el hashtag #VOLEM, el vídeo llança un missatge alt i clar sobre les passes que encara queden per arribar a la igualtat efectiva de les persones independentment del seu gènere. Tot això utilitzant les veus de tota la comunitat educativa.

 
 

El passat divendres la Comissió de Coeducació del centre, formada per professorat i alumnat d’ESO i Batxillerat, van organitzar una activitat col·laborativa a partir d’aquest vídeo en la qual va participar tota la comunitat educativa, omplint l’entrada del centre de frases amb el hashtag #VOLEM. Apart d’això la Comissió d’Alumnat va presentar el seu mural FEMINISM IS EQUITY, dissenyat per l’alumna Joy Gonsaga i realitzat per 10 alumnes de la Comissió. 

Durant els propers dies publicarem a l’instagram @coeducacio_al_cap un vídeo de l’activitat col·laborativa de divendres.

Grup d’alumnat del capvespre divendres junt al mural col·laboratiu

 

Grup d’alumnat de la Comissió de Coeducació acabant el mural FEMINISM IS EQUITY