XX PREMI DE CONTE ÀNGEL RUIZ I PABLO

Claudia Lopesino, alumna de 1r d’ESO E, Penélope Rodriguez, de 2n d’ ESO A, i Auba Coll, de 4r d’ ESO D han estat les guanyadores d’aquest certamen literari.

Aquesta setmana s’han conegut els guardonats del XX Premi de Conte Àngel Ruiz i Pablo, que organitzen la Ràdio Municipal Es Castell i l’Ajuntament d’aquest municipi. D’aquesta manera es pretén honorar la memòria de l’insigne escriptor menorquí, que va ser un dels millors exponents de les lletres catalanes a Menorca a principis del segle xx.

En aquesta vintena edició dels premis literaris Àngel Ruiz i Pablo de conte, han resultat guanyadors, el relat El viaje de Lorna, de Claudia Lopesino, en la categoria de  9-12 anys, i Querida Hanna, de Penélope Rodríguez Lluna, en la categoria de 13-15 anys. I en la categoria de narració curta, la guanyadora ha resultat Auba Coll Llabrés amb Eleuteria. Totes tres, alumnes del nostre institut.

A més de les guanyadores, molts alumnes del centre també van enviar els seus contes al certamen literari des Castell en el marc d’una de les activitats proposades per l’àrea de llengua castellana.

Des d’aquí els hi volem donar l’enhorabona per aquests treballs extraordinaris i mereixedors del premi Àngel Ruiz i Pablo de conte i narració curta.

El lliurament de premis está previst, si no hi ha canvis, el proper día 19 de juliol a les 19 hores. a la Plaça Esplanada des Castell.

A més, reproduïm el relats per qui el vulgui llegir.

Eleuteria

El viaje de Lorna

Querida Hanna