Campanya recollida telèfons mòbils

La setmana passada vam donar per tancada la campanya de recollida de telèfons mòbils del curs 2019-2020 amb l’arribada del certificat d’apadrinament de dos ximpanzés.

El mes de gener passat vam posar en marxa aquesta campanya dirigida especialment a l’alumnat que cursava 1r d’ESO i amb la col.laboració de la resta d’alumnat de tots els nivells, així com també personal docent i no docent del centre. La campanya, malauradament,  es va veure truncada amb el confinament, així i tot es van recollir un total de 62 aparells, que el mes de setembre van ser enviats a l’Institut Jane Goodall i es van fer les gestions per procedir a l’apadrinament dels ximpanzés. Els dos grups que més mòbils van recollir varen ser els de 1r F i 1r C, actualment, 2n F i 2n C. Aquests dos grups han apadrinat als ximpanzés, Lemba i Anzac.

Des de principis de novembre hem tornat posar en marxa la campanya dirigida ara al nostre nou alumnat de 1r d’ESO i amb el desig de que, aquest any, res la interrompi i puguem recollir molts més dispositius.

Vos animem a tots a col.laborar-hi, tenim una caixa de recollida al departament de biologia i geologia i una altra a consergeria. No fa ni un mes que hem començat i ja portem uns 60 mòbils recollits!!

Comissió ambiental