Premis a l’esforç personal i al rendiment acadèmic excel·lent per a l’alumnat d’ESO

Els alumnes Natalia Bosch José, Clara Febrer Reurer, Lucía Fernández- Cid Rodríguez, Rodrigo Ferreras Franco, Asier Fullana Masegosa, Miriam Goñalons Goñalons, Marina Leal Seguí, Julen Pons De Dios, Júlia Pons Ponsetí, Marina Yun Pons Urbano, Nina Reinés Pons, Mariona Rivas Aguiló i Lluna Serra Brugués han obtingut el Premi al Rendiment Acadèmic Excel·lent a l’ESO.

Així mateix, l’alumne Alan Martínez Sánchez ha estat ser mereixedor del Premi a l’Esforç Personal a l’ESO.

L’acte de lliurament dels premis ha tingut lloc el 16 de desembre a l’IES Cap de Llevant, amb un parlament en línia de les autoritats educatives i posterior lliurament presencial de diplomes.Aquests premis al nostre alumnat que va finalitzar els seus estudis d’ESO el passat curs 2020-2021 són una mostra de reconeixement oficial per la seva trajectòria i també d’estimul per continuar en aquest bon camí.Volem felicitar als 14 alumnes i a les seves famílies, així com a tot el professorat implicat en la seva formació.