Acord de col·laboració amb el centre de formació professional Aïzpurdi

L’IES Cap de Llevant signa un acord de col·laboració amb el centre de formació professional Aïzpurdi de la localitat de Hendaye (França) per realitzar intercanvi d’alumnat en pràctiques en el marc del programa Erasmus Plus.

Durant el mes de febrer el centre IES Cap de Llevant va rebre la visita de Bernard Cabos-Duhamel, director del Lycée Professionel Aïzpurdi. Es tracta d’un centre de formació professional públic de la localitat de Hendaye situat al País Basc Francés. La seva especialització són els estudis de perruqueria, estètica, cosmètica i serveis a la persona.

Tot va néixer el curs passat, quan una professora de l’IES Cap de Llevant (Emma Monserrat a l’esquerra de la fotografia) va realitzar una formació d’aprenentatge per observació (Job Shadowing) en aquest centre francés. Durant tres dies, va poder assistir i participar activament a classes de perruqueria, d’estètica, de suport domiciliari i d’iniciativa emprenedora (el seu mòdul). Va ser molt interessant ja que li va permetre comparar els sistemes educatius francès i espanyol.

Durant la recent visita del señor Bernard Cabos-Duhamel (a la dreta de la fotografia), s’ha pogut signar un acord de col·laboració a partir del qual els dos centres faran intercanvis d’alumnat en pràctiques en el marc del programa Erasmus. Per exemple està previst que quatre alumnes de perruqueria del centre francés facin pràctiques en dos salons de perruqueria a Maó en aquest mes d’abril. Per part de l’IES Cap de Llevant, 4 alumnes faran pràctiques en empreses d’estètica, i de turisme actiu a partir del mes de maig del present any.