Concurs Iemprènjove 2023

El passat dijous 4 de maig n’Assia, n’Hayam, en Martí, n’Inés i n’Anahy varen assistir a l’acte final del concurs Iemprènjove 2023 en representació del nostre Centre. Aquesta entrega de premis es va dur a terme al Polígon de Son Castelló de Palma; més concretament a la Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica. 

L’alumnat de 4t d’ESO que cursa IAEE_1 ha estat treballant, des de l’inici de curs, en la realització d’un projecte empresarial consistent en la creació d’una cooperativa. Aquesta cooperativa havia de contribuir a algun dels 17 ODS de l’agenda 2030. 

La nostra cooperativa, 2ndLife, va ser escollida com una de les 15 finalistes de totes les Illes Balears per a participar en l’entrega de premis. En aquest acte, cinc membres de cada cooperativa l’havien de presentar a tots els assistents i als jurats. Finalment, la nostra cooperativa va ser una de les premiades, obtenint un tercer i merescut premi.

Enhorabona a totes i tots!!