Visita a diferents laboratoris de Mallorca

El darrer Novembre, els alumnes de 2n del CFGS de Laboratori Clínic i Biomèdic vam realitzar tres visites: a l’hospital Son Espases, al laboratori de la Clínica Miramar Juaneda i al Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears, tots tres situats a Palma de Mallorca.

Vam tenir l’oportunitat d’adquirir coneixements sobre els equips, observar i col.laborar en la feina dels tècnics dels laboratoris.

Vam poder gaudir de les explicacions,  analítiques a temps real, i grans professionals que ens van atendre, explicant amb detall cada protocol, i cedint-nos el temps necessari per demanar dubtes que van anar apareixent a mesura que coneguérem les “entranyes” del dia a dia en un hospital, clínica o Banc de sang.

Una experiència inoblidable que ens ha donat una visió real, energia, i moltes més ganes de seguir aprenent, sobretot als propers Tècnics de Laboratori de l’IES Cap de Llevant.