Jornades de portes obertes

Benvolgudes famílies,

Us volem convidar a les jornades de portes obertes programades per la setmana que ve. L’objectiu d’aquesta mostra és que tot l’alumnat faci una transferència dels seus aprenentatges envers les diferents àrees curriculars. Aquesta activitat té una especial importància per concloure el curs, ja que per les característiques de la jornada l’alumnat treballarà les diferents competències d’una manera molt significativa. Per això és molt important la vostra assistència.

Els dies de la mostra són els següents:

  • dimarts 31 de maig: 1rs i 3rs d’ESO
  • dijous 2 de juny: 2ns i 4rts d’ESO

L’horari de totes les jornades serà el mateix per a tots els nivells: de les 18:30h a les 20:30h aproximadament.

Us hi esperam.

El claustre de l’IES Biel Martí

Enquesta sobre el grau de satisfacció de les famílies

Benvolgudes famílies,

Al llarg d’aquests darrers cursos és habitual que tota la comunitat educativa de l’IES Biel Martí faci una avaluació del funcionament del centre. És per això que us enviam l’enllaç per accedir a l’enquesta de satisfacció perquè s’avaluïn els diferents aspectes que relacionen l’institut amb la família. 

Les vostres valoracions són molt importants per a millorar la nostra tasca com a docents. 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

L’equip directiu.

ENLLAÇ A L’ENQUESTA: https://forms.gle/Lfppzme2s9SLbJkz6.

Ús mascaretes en el transport escolar

D’acord amb les instruccions rebudes avui, 21 d’abril de 2022, per part del director general de Planificació, Ordenació i Centres, “per als alumnes només serà obligatori l’ús de la mascareta en el transport escolar”. Per tant, els usuaris del transport escolar hauran de continuar emprant la mascareta mentre facin servir aquest servei. Demà les famílies usuàries d’aquest servei rebran un missatge per SMS avisant-los d’aquest fet.

D’altra banda, deixa de ser obligatori l’ús de les mascaretes als espais interiors del centre.

BEQUES MEC CURS 22-23

Us informam que, per al curs acadèmic 2022-23, hi ha un canvi molt important en el calendari de la convocatòria de les beques generals del Ministeri d’Educació i Formació Professional. Enguany, el termini per fer-ne la sol·licitud és del 30 de març al 12 de maig… Llegeix més»