Nou vehicle Tramuntana

Ens han assignat un nou vehicle per cobrir els llocs del camí de Tramuntana i que, a Es Mercadal, només farà una parada al carrer Tramuntana núm. 60 (antiga parada davant les pistes de tennis que recuperam).

Aquest vehicle podrà traslladar 18 alumnes i un acompanyant i hem de començar el procés de reassignació de l’alumnat per cobrir aquestes places: 4 per alumnat dels llocs i 14 per a l’alumnat resident al municipi.

Aquest nou vehicle fa que augmenti el nombre de places disponibles, cosa que farà que els dos nouvinguts d’ESO que no disposaven de seient i un altre que començarà la propera setmana, ara en podran tenir i, a més, podrem oferir quatre o cinc places a l’alumnat d’estudis postobligatoris.

AVÍS IMPORTANT: Com que la redistribució de l’alumnat haurà d’afectar els altres vehicles, dilluns 31 d’octubre publicarem al Gestib famílies les llistes de les quatre rutes de transport i el croquis de distribució de l’alumnat en cada vehicle. Aquesta distribució l’enviarem als acompanyants i serà d’aplicació a partir de dimecres 2 de novembre. CONSULTAU-LA, per favor.